JÍZDA ROKEM 2021

K přelomu roku neodmyslitelně patří dvě věci – novoroční opice a bilancování. A já už mám oboje úspěšně za sebou. Z toho prvního (díkybohu) žádnej záznam nemám, ale to druhý si zasloužilo víc, než jedno rozostřený storíčko nebo pár usmolenejch řádků. V roce 2021 jsem totiž překonal nejen všechna očekávání, ale i sám sebe. Tak se na to pojďte podívat!

Loňský rok se v realitních službách pro náročné nesl ve znamení pokroku. Laťku jsem posunul tak vysoko, že by s ní měl problém i Šebrle. Profesionální jednání a právnický servis, home staging, fotky, videoprohlídky, půdorysy, texty, dabing a překlady do pěti jazyků, masivní propagace na sociálních sítích… Z toho všeho jsem udělal svůj standard. Stálo mě to hodně peněz, času, úsilí i nervů, ale ty výsledky! Ty prostě mluví samy za sebe.

Za rok 2021 jsem totiž prodal 20 nemovitostí v celkové hodnotě 205 milionů. Dostal jsem se do Forbesu, České televize, Českého rozhlasu i Blesku. A hlavně jsem se dostal do hledáčku všech majitelů atraktivních a atypických nemovitostí.


Mojí nabídkou tak prošlo několik luxusních bytů, apartmánů, rodinných domů, chat, restaurací i penzionů a hotelů. Abych je prodal, jezdil jsem na lyžích, běžkách, sáňkách, flyboardu, člunu, lodi, rotopedu, traktoru, dodávce i v tanku. Spouštěl jsem se ze skály, honil slepici po Praze, tahal popelnice a vypil nespočet aperolků…

No a letošní rok jsem zahájil s holým zadkem. Pokud už jste viděli video, tak víte, že to nemyslím obrazně. A pokud ne, běžte to napravit – stojí to za to.

V roce 2022 nás zkrátka čeká spousta zábavy a hlavně prodejů, mezi kterými může být i vaše nemovitost. Stačí mi napsat nebo zavolat a vše probereme osobně.

Sledujte mě na Facebooku, Instagramu a YouTube.

Máte rádi sušenky? My ano! Tyhle malé soubory slouží k tomu, aby byla návštěva našeho webu příjemným zážitkem, vše fungovalo jak má a my jsme ho mohli dále zlepšovat. Tak co, dáte si s námi?