LEPŠÍ NEŽ PROVIZE ANEB PRODEJ HOTELU PRAHA

Tak je to tady. Prodal jsem Prahu! Teda ne tu stověžatou... Nového majitele má od včerejška čtyřhvězdičkový (a jednověžičkový) hotel Praha v Hřensku. Ale já mám z toho radost stejnou, jako kdybych prodal naše hlavní město i s Hradem a prezidentem. Proč? Protože právě tenhle prodej mi přinesl nejen pěknou provizi, ale hlavně pěknou zpětnou vazbu k mojí práci. A to je občas daleko cennější než všechny provize dohromady.

Všechno to začalo, když mi zavolal jeden bankéř ze Znojma. Řekl mi, že mě už nějakou dobu sleduje a že má klienta, kterej má hotel. No a ten hotel že by chtěl teď prodat. Já samozřejmě vím, co se sluší a patří, a tak jsem se pana bankéře hned zeptal, co z toho chce mít on. A tady mi pan bankéř vyrazil dech. Nic. Žádnou provizi, žádný procenta, žádný prašule, love, šupy, kačáky, chechtáky, škváru. Prostě NIC. Chce jenom jedno – spokojeného klienta. A já že vypadám jako někdo, díky komu jeho klient spokojenej bude.

S majitelem hotelu jsme se následně osobně potkali v Hřensku, kde jsem se ho zeptal, jak moc dobře zná mojí práci. No, nebudu vám lhát. Neznal. Vlastně ani moc netušil, jakým způsobem prodávám. Ale řekl mi, že mu moje služby doporučili 4 různý lidi, takže to asi dělám dobře. A to bylo všechno, co potřeboval vědět.

No a tohle bylo zároveň všechno, co jsem potřeboval vědět já. Že to dělám dobře. Že mě lidi, co vůbec neznám, doporučujou jenom na základě toho, co někde viděli nebo četli. Že dobře odvedená práce se taky dobře šíří a tím pádem i dobře prodává. A že se pomalu ale jistě stávám první volbou pro lidi, co chtějí prodat něco většího, než garsonku na sídlišti. Třeba právě takovej hotel.

Takže pokud chcete i vy prodat něco nestandardního, stačí jen napsat a podrobnosti probereme osobně.

Sledujte mě na Facebooku, Instagramu a YouTube. A nebo si mě nechte doporučit od svého bankéře.

Videoprohlídku hotelu Praha (a můj skvělý herecký výkon) si můžete připomenout >>tady<<

Máte rádi sušenky? My ano! Tyhle malé soubory slouží k tomu, aby byla návštěva našeho webu příjemným zážitkem, vše fungovalo jak má a my jsme ho mohli dále zlepšovat. Tak co, dáte si s námi?