Jak jsem si prodal střechu nad hlavou

Tenhle prodej byl pro mě fakt srdcovka, protože v Bačinově vile bydlíme už skoro rok a půl a tohle místo jsme si jednoduše zamilovali. Pro rodinu s dětma je prostě super mít vlastní vchod, parkovací místo a pod oknama zahradu, kam ty divochy můžeš vypustit. No a hlavně ten sklípek se saunou pro dny, kdy je toho fakt moc....

Každopádně prodat tenhle byt nebyl úplně jednoduchej úkol. Náš rodinnej dům, kterej si stavíme, bude totiž k nastěhování až na podzim. Takže jsem musel najít zájemce, kterému nevadí koupit nemovitost a stěhovat se až nejdřív za půl roku. Ale nakonec se to povedlo, v březnu jsme našli nového majitele, podepsali rezervaci a dneska se celý obchod dotáhl do zdárného konce.

No na nového majitele čeká opravdu krásné bydlení. A s ohledem na blízkou nudapláž se rozhodně nudit nebude. Nám teda Bačinka se svým bujným okolím bude určitě taky chybět, ale už od začátku to pro nás byla přestupní stanice, kterou je načase opustit.

Máte rádi sušenky? My ano! Tyhle malé soubory slouží k tomu, aby byla návštěva našeho webu příjemným zážitkem, vše fungovalo jak má a my jsme ho mohli dále zlepšovat. Tak co, dáte si s námi?