V ČEM SI PŘIJET PRO NOVÝ BYT

Tak na týhle krásný terase už žádný další skopičinky dělat nebudu. Protože se právě prodala! Teda neprodala se samozřejmě jenom ta terasa, ale celý mezonet. A jeho nový majitel si pro něj na jednu lednovou prohlídku přijel v Tesle. Což je docela zajímavej příběh.

V ten den, kdy se tenhle byt totiž prodal, přijely Tesly celkem dvě. Jedna černá ráno a druhá bílá večer. Oba zájemce o koupi nejvíc zajímalo, jestli tam je možnost zřídit nabíječku, protože by taky někdy rádi třeba odjeli do práce. A i když jsme v Hradci, tak ideálně ne na kole. No a jelikož v realitních službách pro náročné nejsme žádný béčka, děláme nemožné ihned a zázraky na počkání, zařídit nabíječku se nám samozřejmě povedlo.

Takže jsme si plácli a nový majitel si může konečně začít naplno užívat celý byt, fungl novou nabíječku a hlavně tu obrovskou terasu. No a co všechno se na ní dá dělat třeba v zimě si můžete připomenout tady:

Pokud i vy chcete najít rychle kupce pro svou nemovitost, ozvěte se. Rád se s vámi potkám a probereme to osobně. Sledujte mě na Facebooku, Instagramu a YouTube. Ale rozhodně ne v Tesle.

Máte rádi sušenky? My ano! Tyhle malé soubory slouží k tomu, aby byla návštěva našeho webu příjemným zážitkem, vše fungovalo jak má a my jsme ho mohli dále zlepšovat. Tak co, dáte si s námi?