ŽIVOTVČESKU: PUTINŮV PALÁC V MILIARDÁŘSKÉ VESNIČCE

Do světa prosáklo, že si ruský prezident Vladimir Putin prý nechává stavět luxusní sídlo v miliardářské vesničce na kraji Moskvy. Vláďa už má podle všeho podobné domečky na kontě minimálně dva, takže se logicky nabízí otázka na co si staví třetí?

No, já si myslím, že tohle obecně dělaj lidi, který už neví coby. Mají spoustu peněz a prostě můžou, tak se předhání, kdo ho má větší. To sídlo, samozřejmě. Co si ale budeme, mít v baráku 15 koupelen a 21 ložnic fakt není normální. Pokud teda nejste britská královna.

A jestli by se takové sídlo dalo prodat? Kdyby nepatřilo Vladimirovi, tak možná i jo. Dokážu si docela dobře představit, že si někdo koupí historický palác od významného architekta nebo luxusní vilu nějaké oblíbené celebrity. Ale u nemovitosti Vladimira Putina si s ohledem na to, co se v posledních týdnech děje, myslím, že o ni moc velký zájem v budoucnu nebude. Ale vždycky se může najít nějaký blázen, který to nadšeně koupí.

>> CELÝ ČLÁNEK NA VÁS ČEKÁ ZDE <<

Máte rádi sušenky? My ano! Tyhle malé soubory slouží k tomu, aby byla návštěva našeho webu příjemným zážitkem, vše fungovalo jak má a my jsme ho mohli dále zlepšovat. Tak co, dáte si s námi?